I made this widget at MyFlashFetish.com.

Sunday, 30 June 2013


seriously dah lama aamar xpost kat blog nie.. terbiar setahun dah.. huhu.. anyway now i'm back.. hmm now aamar dah masuk kolej dah.. aamar study hospitality (f&b) now rmbut aamr pun dah tukar style.. wink wink.. huhu.. haritu colour merah then now colour dia dah luntur so jd warna brown,, nie dah blonde pulak.. huhu.. tunggu masa je.. hmm k lah tu je buat masa nie.. next time aamar post lg kbai. love u. muahhx

Wednesday, 1 August 2012

utk hari raye nie insyaallah aku akan buat rmbot style nie... hehehe rmbot ray nie gempak doh aku suke,,, lg pon rmbot dye tebal ,same mcm rmbot aku.. so senang la keje aku utk menyamakan rmbot aku ngan dye. wink wink..

Wednesday, 9 May 2012

interview n audition kat ASWARA

fakulti muzik
fakulti penulisan kreatif
hai hai korang lame dah aku x publish kat sini.. ok mcm yg korang tau kn yg aku pumye permohonan utk study kat ASWARA diterima.. then semlam bru aku g ASWARA utk g interview n audition.. 1st aku kene buat ujian bertulis.. ujian tu aku mcm confident je sbb soalan dye hampir semua aku leh jwb.. but for audition tu aku nyanyi ok je.. tp time dye suruh aku ikut tone piano yg dye main tu je aku lack sikit.. tp soo far ok je rase nyer.. so hope so aku dpt la msuk ASWARA tu.. dah la mat salleh tau yg interview aku, nasib baik english aku ok x stuck time tu.. aku g ngan nurul time tu.. aku amik fakulti muzik (vokal moden) nurul lak amik fakulti penulisan kreatif.. nurul dah interview dah hari isnin hari tu.. so korang daokan aku berjaye laa ya...

Friday, 27 April 2012

alhamdulillah :')

alhamdulillah akhir nye pemohonan aku utk msuk ASWARA mendapat respon positif ..yeah this 9 mei 2012 aku kene g temuduga .. OMG!! mcm xcaye je yg aku dpt peluang besar nie.. hmm hope so lpas temuduga nie aku berjaye jugak la.. sbb aku tau nk msuk ASWARA nie susah.. so korang doakan lah aku k.. :) n kat ASWARA tu aku apply fakulti muzik hee.. aku nk study vocal.. rmai kate yg aku amik fakulti nie sbb nk jd retis a.k.a artis padahal x eh.. so last hope so that I got what I want . wish me luck 

Friday, 13 April 2012

hello baby mblaq

dayoung
lauren
leo
hello guys.. lame x post.. :) k now aku nk post pasal hello baby mblaq.. b4 nie rtis korea lain dah buat dah hello baby nie mcm snsd , shinee , t-ara , sistar , lee teuk and now turn mblaq pulak.. n mblaq ade 3baby.. sume cute-cute.. paling cute abgi aku leo.. aku suke mulut dye.. geram aku... ommo!! korang layan la hello baby nie k.. enjoy habis..  and leo appa dye cheon dong,  lauren appa dye seung ho and dayoung appa dye GO ..

Sunday, 29 January 2012

pengalaman pahit :(













ok semalam memang happy sbb dpt jmpe artis n lg happy sbb jmpe Dafi lah kn.. sbb dah lame x jmpe dye.. hmm. ok aku g dlm kol 7 ke Karangkraf .. jauh kot aku kat cheras n Karangkraf kat Shah Alam. kat sane ramai artis yg aku jmpe. Aaron Aziz, Stacy, Dato' Siti Nur Haliza, Adira, Aliff Aziz, Erul n some more lah.. so dok enjoy je kn.. lupe pulak yg aku nie bali naik KTM. tup2 smpai stesen tren dah abes.. seram sejuk aku dibuatnyer.. hmm memule xnk call my dad sbb takut kene bebel.. tp terpase lah xkn nk tido kat situ, memang x lah kn..nasib baik my friend ade, kalau x aku dah nangis kot.. but then nasib baik my dad x bising sngt sbb aku pretend tido dlm kereta.. hihi.. hmm but seriously PPMH memang best..

Thursday, 19 January 2012

rindu..

rindu sngt kat staf2 NOSE .. dorang dah lah gile2 .. rindu sngt.. tp aku x rindu r kat manager NOSE tuh.. anjing tuh.. mane boleh buat kawan .. haram!! .. nanti nk berkaraoke lg r dngn dorang.. ^^